About us

Hi, Ik ben Tamara. Ik woon in Obdam samen met mijn lieve man en kinderen. Ik kom oorspronkelijk uit Gelderland. Daar is mijn grote passie voor fotografie begonnen. Toen ik 19 jaar was kreeg ik mijn eerste professionele fotocamera. Eerst fotografeerde ik de bloemen en vlinders in de tuin, daarna portretten van vriendinnen en verliefde stelletjes. Toen ik een aantal jaar bezig was kreeg ik veel positieve reacties en mocht ik mijn eerste bruiloft fotograferen. Na deze dag wist ik het zeker: Dit wil ik nog veel vaker doen. In 2013 ben ik begonnen met het bedrijf Tamara Jacobsen Fotografie. Inmiddels heb ik al heel veel uniek werk gemaakt en daar ben ik super trots op!

Mijn man heet Martijn en hij is inmiddels aangestoken door het enthousiasme van mij. Met zijn ervaring in videografie en techniek vormen we een heel goed duo. Hierdoor ontstond het idee om als fotograaf en videograaf het bedrijf Together Forever Pictures te gaan runnen.

Reizen is één van onze grootste hobby’s. Herinneringen vastleggen met onze fotocamera’s en de wereld zien is een perfecte combinatie.

Het fotograferen van bijzondere momenten is iets wat we het allerliefste doen. Daarom hebben we een grote liefde voor bruidsfotografie. Elke keer weer vinden we het een enorme eer om een bruiloft vast te mogen leggen in onze eigen unieke stijl. We maken pakkende foto’s vol beleving en emoties. Gewoon net even anders. Van alle spontane momenten tot aan het perfecte plaatje.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden?

Dennis Scheepers
Dennis Scheepers
28/03/2023
aanbevolen
Geweldige trouwfoto's Niets is te gek, maar zoekt ook naar leuke invalshoeken! Daarnaast zijn de drone fotos ook enorm goed gelukt. 5/5
Wendy 't Hoen
Wendy 't Hoen
15/09/2022
aanbevolen
prachtige foto's.🤩 Tamara is een getalenteerde fotograaf. zeker aan te raden voor prachtige foto!
Ilona Thijssing
Ilona Thijssing
05/04/2022
aanbevolen
Wat een ervaring!! ontzettend mooie reportages van onze kinderen, gemaakt door Martijn en Tamara.. 💗 zeker een aanrader! super bedankt toppers💗
Brigitte Furnèmont
Brigitte Furnèmont
23/11/2019
aanbevolen
Ik heb al een paar keer samengewerkt met Tamara met mijn uilen. Ze maakt prachtige foto’s en om foto’s te maken met dieren is veel geduld nodig. Een persoon kan je sturen, laten kijken maar een dier heeft een eigen wil. Tamara doet en heeft alles wat een goede fotograaf aan behoord te voldoen. Ik beveel haar ook zeer zeker aan.
Mariella Bijkerk
Mariella Bijkerk
15/03/2019
aanbevolen
Sophie voelde zich helemaal op haar gemak bij Tamara. Ze nam alle tijd om de foto's te nemen. Deze zijn dan ook prachtig geworden.
Rebecca Richardson
Rebecca Richardson
31/01/2019
aanbevolen
Vorige week (26 jan 2019) een shoot voor mijn dochter gehad bij Tamara. En wat was/is die geslaagd. Tamara voelt feilloos aan wat de talenten van het model zijn. Hoe zij het best tot haar recht komt en overlaad haar model met oprechte complimenten waardoor er een mooie en natuurlijke interactie ontstaat tussen het model en Tamara. De foto's weerspiegelen die interactie. Wij zijn superblij met en trots op de foto's. En dan hebben we tot nu toe alleen een Sneek Preview gezien. Ik raad Tamara Fotografie echt aan, aan gevorderde maar zeker ook beginnende modellen. En eigenlijk aan iedereen die een shoot voor welke gelegenheid dan ook zou willen!!!
Pieter Matla
Pieter Matla
20/05/2018
aanbevolen
Top fotograaf !
Lucia Matla
Lucia Matla
20/05/2018
aanbevolen
Echt perfect!!���
Agatha Griffioen
Agatha Griffioen
25/04/2018
aanbevolen
Tamara Groot is zeer getalenteerd in het vastleggen van de juiste momenten! Ze is zeer warm en hartelijk waardoor je je gelijk op je gemak voelt! (heel belangrijk want een trouwdag is al stressvol genoeg) De eerste foto's kregen wij al heel vlot binnen en waren prachtig!! Wij zijn uiterst tevreden over Tamara en zouden haar zekers aanbevelen. Vakbekwaam, vriendelijk en open. Kortom een aanrader!
Roos Veken
Roos Veken
20/02/2018
aanbevolen
Maandag 19 feb mocht ik een dag stage lopen bij Tamara Groot. Ik heb een super stoffe dag gehad en veel dingen geleerd! Ik heb nog meer zin om mooie foto's te maken. Tamara nam rustig de tijd om alles uit te leggen. Ik vond het super leuk!

Bekijk alle recensies op Trustindex.