Fotoserie Roodkapje

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een nieuwe fotoserie. Ik kwam op het idee om een nieuw thema uit te werken over Roodkapje. Een thema reportage is altijd ontzettend leuk om te bedenken. Mijn doel was om het klassieke sprookje op een nieuwe manier te vertellen. Waar denken jullie aan bij dit thema? Ik dacht meteen aan een klein meisje met een rode cape. En aan het mandje van Roodkapje en de boze wolf in het bos.

Kleding en accessoires

Welke kleding past bij Roodkapje? Dit was natuurlijk een belangrijke vraag. Ik ging op zoek naar de kleding en accessoires. De cape kocht ik via Vinted en het mandje kreeg ik cadeau van mijn lieve schoonmoeder.

Locatie fotoserie

Hoe vind je de perfecte locatie? De zoektocht naar de locatie begint bij het bepalen van het thema. Bepaal voordat je op zoek gaat naar een locatie eerst de sfeer die je terug wilt zien in de foto’s. Jullie kennen het liedje van Roodkapje vast wel! In het bos zijn de wilde dieren. In het bos, in het bos. Een locatie in het bos was dus de meest logische keuze 😉

roodkapje-theme-reportage

Roodkapje

Ik zoek regelmatig modellen om mee samen te werken. Voor dit thema zocht ik een klein meisje met prachtige rode haren. Het meisje op de foto’s is Jade uit Urk. Bedankt voor de samenwerking!

Welk thema spreekt jou aan?

Als ervaren fotograaf denk ik graag met je mee. We kunnen voor de thema fotoreportage even bellen om te brainstormen over een thema dat perfect bij je past. Door mijn ervaring heb ik genoeg leuke ideeën. Samen creëren we het gewenste thema.

Tot slot

Ik hoop dat deze fotoserie over Roodkapje je geïnspireerd heeft en op nieuwe ideeën heeft gebracht. Ben jij klaar om jouw fantasie te laten vastleggen? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Veel succes en plezier!

Liefs,

Tamara

Wij hebben een Roodkapje shoot gedaan met onze jongste dochter en wat was het leuk!! Dochter genoot er echt van. En Tamara deed het zo leuk met Jade . En wat zijn de foto’s PRACHTIG geworden!!! Echt adembenemend. Een dikke aanrader.

Lydia Kramer
19 november 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *