Jullie bruiloft moet een van de mooiste dagen worden van jullie leven. Natuurlijk willen jullie daar een blijvende herinnering aan hebben. Jullie bruiloft laten filmen is een geweldige manier om alle bijzondere momenten, emoties en details vast te leggen op beeld. In deze blog geven we een aantal redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een trouwfilm.

Je herbeleeft het moment

Met een trouwfilm herbeleef je het moment opnieuw. Bij een trouwvideo is dit makkelijker dan bij trouwfoto’s, omdat je bij een trouwvideo ook echt meegenomen wordt op de gehele dag.

Emoties in de trouwfilm

Bewegend beeld zegt iets meer dan stilstaand beeld. Op een trouwfilm kun je echt de emotie van het bruidspaar en de bezoekers terugzien.

Spontane momenten in de trouwfilm

Een trouwfilm legt hele spontane momenten vast, die je misschien niet zo snel op een foto ziet. Bij het maken van foto’s zal je eerder meer gaan poseren doordat er een camera op je gericht is. Met een trouwfilm zal dit nog spontaner zijn.

Gemiste momenten terugkijken

Als bruidspaar ben je super druk op de trouwdag en moet je natuurlijk zoveel mogelijk genieten. Je wilt zoveel mogelijk van je bruiloft meemaken, maar je zult een groot deel van de tijd bezig zijn met handen geven, babbeltjes maken met de gasten en cadeaus in ontvangst nemen. Hierdoor kan het zijn dat je wellicht iets leuks mist. Met een trouwfilm kun je alle gemiste momenten toch meemaken.

Kleine details

Niet alleen zal je misschien momenten missen, maar ook kleine details. Met een trouwvideo zie je alle kleine details terug, zoals de decoratie, de ringen, de kleding, de taart, etc.

Trouwfilm delen met afwezige personen

Een trouwfilm is een hele leuke herinnering om bijvoorbeeld te delen met personen die niet aanwezig zijn geweest op de bruiloft, zoals familie, vrienden in het buitenland of het nageslacht dat wellicht komen gaat. Zij kunnen de bruiloft nog echt ervaren en het zien alsof ze erbij waren.

Tot slot

Een bruiloft laten filmen is dus een geweldige manier om jullie magische dag vast te leggen op beeld. Hebben jullie vragen over de mogelijkheden voor jullie huwelijk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Liefs,

Martijn en Tamara

Wauw wat een geweldige film hebben wij van onze bruiloft dankzij Tamara en Martijn! Fijne communicatie, professioneel en creatief! De dronebeelden maken het totaalplaatje compleet. Nogmaals bedankt!

bruiloft-dronefoto-breukelen
Janet Oorburg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *