Aanbevelingen

Ons doel is om de magie van jullie bruiloft authentiek en onvergetelijk vast te leggen. Van de intieme momenten tijdens de voorbereidingen tot het bruisende feest op de dansvloer, elke foto vertelt een deel van jullie verhaal. Na elke fotoreportage, of het nu gaat om een bruiloft of een ander bijzonder moment, vragen we onze klanten om hun ervaringen en aanbevelingen te delen in een review. Bekijk wat onze klanten zeggen op deze pagina.

Bedank voor alles

Wat is onze trouwdag mooi in beeld gebracht door Tamara en Martijn. We werden al enthousiast door het kennismakingsgesprek, en op de dag zelf ging alles heel gemoedelijk en hadden we vooral veel lol met hun. Gave beelden geschoten met drone en camera, de voorpret begon al met de loveshoot zodat we aan de camera konden wennen. De dag zelf was supergezellig, hele goede vibe met z’n allen, Maar vooral… supertoffe foto’s en filmbeelden. Wauw, hartstikke bedankt voor alles.

Volkswagen-busje-trouwen
Martin en Sandra

Echt een aanrader

Super lieve meid, neemt echt de tijd, demi voelde zich erg op haar gemak en de foto’s zijn zo mooi!! 😍 écht een aanrader.

fotoreportage-in-de-winter
Carola Arkesteijn

Dikke aanrader!

We hebben een superleuke shoot met Tamara gehad. Ze weet heel goed wat ze wil en ziet het “plaatje” wat ze wil hebben heel duidelijk. Het resultaat is dan ook fantastisch! Een dikke aanrader!

portret-peaky-blinders
Hanneke Schaapherder

Tamara is een topper!

Deze fotograaf is echt geweldig. Waanzinnig mooie foto’s zijn er gemaakt van onze dochter. Een voorbeeld hiervan is bijgevoegd. Tamara zorgt voor een hele prettige sfeer en we kijken er dan ook erg positief op terug. Het beste is om haar te volgen op bijvoorbeeld Instagram, dan zie je aan de resultaten, waarom dit een aanrader is. Tamara is een topper!😍🙏

portret-kind-model-chayenne
Florian

Echt adembenemend

Wij hebben een Roodkapje shoot gedaan met onze jongste dochter en wat was het leuk!! Dochter genoot er echt van. En Tamara deed het zo leuk met Jade . En wat zijn de foto’s PRACHTIG geworden!!! Echt adembenemend. Een dikke aanrader.

Roodkapje-fotoserie-cover
Lydia Kramer

Superblij met onze keuze

Superblij met onze keuze voor team Together Forever Pictures voor onze bruiloft afgelopen zomer. Tamara en Martijn zijn een getrouwd stel en zijn dus heel goed op elkaar ingespeeld (zowel gewone fotografie als drone foto’s). We voelden ons heel erg op ons gemak en werden blij van hun enthousiasme. Groot pluspunt vond ik het snelle en fijne contact en de duidelijkheid qua opties en prijzen. Goed om te weten waar je aan toe bent! Zou ik Together Forever Pictures aanbevelen? Zeker! Inmiddels heeft mijn beste vriendin ze ook geboekt voor op hun bruiloft :-).

theun_priscilla_bruiloft
P. Palmyra

Fantastisch

Of Tamara en Martijn aan te raden zijn voor fotografie en videografie op je bruiloft? ABSOLUUT! Persoonlijk, gezellig, creatief, uniek, ongedwongen, en professioneel. Wij zijn super blij met de fantastische foto’s en video van onze bruiloft. Prachtige beelden die ons de dag helemaal doen herbeleven.

trouwauto_obdam
Joy De Lange

Tamara is een topper!

Tamara is een topper! proffesioneel en vooral meedenkend. echt een aanrader 🙂

portret-acteur
Shane Redondo

Geweldige trouwfoto’s

Geweldige trouwfoto’s. Niets is te gek, maar zoekt ook naar leuke invalshoeken! Daarnaast zijn de drone fotos ook enorm goed gelukt.

bruidegom-robachers-watermolen
Dennis Scheepers

Geweldige film

Wauw wat een geweldige film hebben wij van onze bruiloft dankzij Tamara en Martijn! Fijne communicatie, professioneel en creatief! De dronebeelden maken het totaalplaatje compleet. Nogmaals bedankt!

bruiloft-dronefoto-breukelen
Janet Oorburg

Een goede fotograaf

Ik heb al een paar keer samengewerkt met Tamara met mijn uilen. Ze maakt prachtige foto’s en om foto’s te maken met dieren is veel geduld nodig. Een persoon kan je sturen, laten kijken maar een dier heeft een eigen wil. Tamara doet en heeft alles wat een goede fotograaf aan behoord te voldoen. Ik beveel haar ook zeer zeker aan.

vrouw-foto-bos-uil
Brigitte Furnèmont

Drijvende kracht achter ons werk

Onze klanten waarderen ons oog voor detail, onze creativiteit en onze toewijding om elke opname perfect te maken. We ontvangen regelmatig hartverwarmende berichten en aanbevelingen die ons motiveren om steeds weer het beste van onszelf te geven. Jullie positieve feedback en aanbevelingen zijn de drijvende kracht achter ons werk.

Ontspannen en plezierige sfeer

Een van de meest waardevolle aspecten van ons werk is het bouwen van een vertrouwensband met onze klanten. We willen dat jullie je op je gemak voelen voor de camera, zodat jullie natuurlijke glimlach en ware emoties kunnen stralen. Dit bereiken we door een ontspannen en plezierige sfeer te creëren waarin jullie volledig jezelf kunnen zijn.

Positieve woorden en aanbevelingen

Aan al onze huidige en toekomstige klanten: bedankt voor jullie vertrouwen, positieve woorden en aanbevelingen. Het is een voorrecht om jullie verhalen te mogen vertellen door onze lens. Jullie vertrouwen stelt ons in staat om te doen waar we van houden en om momenten vast te leggen die generaties lang gekoesterd zullen worden.

Liefs,

Martijn en Tamara

Vrijblijvend kennismaken?

Overweeg je ons als jullie trouwfotograaf? Heel leuk! Neem dan snel contact op.