Fotoreportages

Heb je interesse in mooie portretfoto’s of een prachtige themareportage? Op deze pagina vind je een overzicht van onze fotoreportages. Een fotoshoot kan in iedere jaargetijde! De zomer en lente zijn natuurlijk prachtig, maar ook de herfst en winter zijn mooie jaargetijden om foto’s te maken. Een natuurlijke omgeving zoals het bos is een mooie plek voor een fotoreportage, maar ook een wat meer stoere omgeving met oude gebouwen is echt een aanrader. Een fotoreportage kan binnen of buiten gedaan worden. In overleg bepalen we samen een geschikte locatie om tot een prachtig resultaat te komen. Met onze thema fotoreportage kom je in een fantasiewereld terecht. Samen creëren we de perfecte sfeer voor sprookjesachtige foto’s. Weet je even niks te bedenken? We werken graag een nieuw thema voor je uit!

Fotoreportage
€ 200
Inbegrepen:
 • 10 foto’s in hoge resolutie
 • De foto's worden digitaal aangeleverd
 • Nabewerking in Adobe Photoshop
 • Exclusief reiskosten (€ 0,35 per km)
Maak een afspraak
Thema fotoreportage
€ 300
Inbegrepen:
 • Kennismakingsgesprek
 • 5 foto’s in hoge resolutie
 • De foto's worden digitaal aangeleverd
 • Gedetailleerde nabewerking van de foto's
 • Keuze uit verschillende kleding, stijlen en accessoires
 • Inclusief make-up, haar en visagie
 • Exclusief reiskosten (€ 0,35 per km)
Maak een afspraak

Extra informatie over onze fotoreportages

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Alle foto’s worden professioneel nabewerkt door Tamara Jacobsen. Extra foto’s kunnen altijd bijgekocht worden in overleg. Het is mogelijk om een fotoreportage uit te breiden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden?

Dennis Scheepers
Dennis Scheepers
28/03/2023
aanbevolen
Geweldige trouwfoto's Niets is te gek, maar zoekt ook naar leuke invalshoeken! Daarnaast zijn de drone fotos ook enorm goed gelukt. 5/5
Wendy 't Hoen
Wendy 't Hoen
15/09/2022
aanbevolen
prachtige foto's.🤩 Tamara is een getalenteerde fotograaf. zeker aan te raden voor prachtige foto!
Ilona Thijssing
Ilona Thijssing
05/04/2022
aanbevolen
Wat een ervaring!! ontzettend mooie reportages van onze kinderen, gemaakt door Martijn en Tamara.. 💗 zeker een aanrader! super bedankt toppers💗
Brigitte Furnèmont
Brigitte Furnèmont
23/11/2019
aanbevolen
Ik heb al een paar keer samengewerkt met Tamara met mijn uilen. Ze maakt prachtige foto’s en om foto’s te maken met dieren is veel geduld nodig. Een persoon kan je sturen, laten kijken maar een dier heeft een eigen wil. Tamara doet en heeft alles wat een goede fotograaf aan behoord te voldoen. Ik beveel haar ook zeer zeker aan.
Mariella Bijkerk
Mariella Bijkerk
15/03/2019
aanbevolen
Sophie voelde zich helemaal op haar gemak bij Tamara. Ze nam alle tijd om de foto's te nemen. Deze zijn dan ook prachtig geworden.
Rebecca Richardson
Rebecca Richardson
31/01/2019
aanbevolen
Vorige week (26 jan 2019) een shoot voor mijn dochter gehad bij Tamara. En wat was/is die geslaagd. Tamara voelt feilloos aan wat de talenten van het model zijn. Hoe zij het best tot haar recht komt en overlaad haar model met oprechte complimenten waardoor er een mooie en natuurlijke interactie ontstaat tussen het model en Tamara. De foto's weerspiegelen die interactie. Wij zijn superblij met en trots op de foto's. En dan hebben we tot nu toe alleen een Sneek Preview gezien. Ik raad Tamara Fotografie echt aan, aan gevorderde maar zeker ook beginnende modellen. En eigenlijk aan iedereen die een shoot voor welke gelegenheid dan ook zou willen!!!
Pieter Matla
Pieter Matla
20/05/2018
aanbevolen
Top fotograaf !
Lucia Matla
Lucia Matla
20/05/2018
aanbevolen
Echt perfect!!���
Agatha Griffioen
Agatha Griffioen
25/04/2018
aanbevolen
Tamara Groot is zeer getalenteerd in het vastleggen van de juiste momenten! Ze is zeer warm en hartelijk waardoor je je gelijk op je gemak voelt! (heel belangrijk want een trouwdag is al stressvol genoeg) De eerste foto's kregen wij al heel vlot binnen en waren prachtig!! Wij zijn uiterst tevreden over Tamara en zouden haar zekers aanbevelen. Vakbekwaam, vriendelijk en open. Kortom een aanrader!
Roos Veken
Roos Veken
20/02/2018
aanbevolen
Maandag 19 feb mocht ik een dag stage lopen bij Tamara Groot. Ik heb een super stoffe dag gehad en veel dingen geleerd! Ik heb nog meer zin om mooie foto's te maken. Tamara nam rustig de tijd om alles uit te leggen. Ik vond het super leuk!

Bekijk alle recensies op Trustindex.