Trouwreportages

Als bruidsfotograaf hebben we al heel veel unieke liefdesverhalen mogen vastleggen. Ons doel is om een trouwreportage te maken die jullie dag zo echt mogelijk weergeeft. Met oog voor detail, spontane momenten en echte emoties. Op een ongedwongen en relaxte manier leggen we alle kleine en grote momenten vast tijdens jullie trouwdag. We vinden het belangrijk dat alles gaat zoals jullie dat in gedachten hebben. Daarom gaan we voor de bruiloft uitgebreid met jullie in gesprek. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de perfecte locatie en stijl voor de trouwreportage. Op deze pagina lees je meer over onze werkwijze en de tarieven. Er zijn verschillende pakketten waar jullie uit kunnen kiezen. Zo sluit er altijd een pakket bij jullie wensen aan.

Zilver
€ 1200
Inbegrepen:
 • Kennismakingsgesprek
 • 6 uur bruidsfotografie
 • 200 trouwfoto’s in hoge resolutie
 • Gedetailleerde nabewerking van alle foto's
 • Na de bruiloft z.s.m. een sneak preview
 • De foto's worden digitaal aangeleverd
 • Geen reiskosten binnen Noord-Holland, daarbuiten € 0,35 per km
Offerte aanvragen
Goud
€ 1600
Inbegrepen:
 • Kennismakingsgesprek
 • Twee professionele fotografen
 • 8 uur bruidsfotografie
 • 250 trouwfoto’s in hoge resolutie
 • Gedetailleerde nabewerking van alle foto's
 • Na de bruiloft z.s.m. een sneak preview
 • Online album om trouwfoto’s te delen met familie en vrienden
 • De foto's worden aangeleverd op een USB-stick
 • Geen reiskosten binnen Noord-Holland, daarbuiten € 0,35 per km
Offerte aanvragen
Platinum
€ 2000
Inbegrepen:
 • Kennismakingsgesprek
 • Twee professionele fotografen
 • 8 uur bruidsfotografie
 • 250 trouwfoto’s in hoge resolutie
 • Dronefoto's in hoge resolutie
 • Gedetailleerde nabewerking van alle foto's
 • Luxe trouwalbum 20 x 20 cm
 • Na de bruiloft z.s.m. een sneak preview
 • Online album om trouwfoto’s te delen met familie en vrienden
 • De foto's worden aangeleverd op een USB-stick
 • Geen reiskosten binnen Nederland
Offerte aanvragen
Diamant
€ 2400
Inbegrepen:
 • Kennismakingsgesprek
 • Twee professionele fotografen
 • 10 uur bruidsfotografie
 • 300 trouwfoto’s in hoge resolutie
 • Trouwfilm in verbluffende 4K-resolutie (ca. 10 minuten)
 • Een korte trailer voor social media (ongeveer 1 minuut)
 • Dronefoto's en -video's in hoge resolutie
 • Gedetailleerde nabewerking van alle beelden
 • Luxe trouwalbum 30 x 30 cm
 • Na de bruiloft z.s.m. een sneak preview
 • Online album om trouwfoto’s te delen met familie en vrienden
 • De bestanden worden aangeleverd op een USB-stick
 • Geen reiskosten binnen Nederland
Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze beschikbaarheid op jullie trouwdatum?

Onze werkwijze

Voorafgaand

Wat een heerlijk vooruitzicht om naar toe te leven: jullie bruiloft! Wanneer jullie voor ons hebben gekozen als jullie bruidsfotograaf, spreken we een datum af voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we jullie beter leren kennen om zeker te weten dat we bij elkaar passen. Gedurende de kennismaking lichten we graag onze werkwijze toe. We houden jullie trouwdatum vrij vanaf het moment van inplannen tot en met de kennismaking. We bespreken jullie wensen en de locaties waar de trouwfoto’s gemaakt zullen worden. Tot aan de dag zelf houden we contact over jullie bruiloft. 

Op de dag zelf

Wij komen altijd wat eerder aan, zodat we rustig onze spullen kunnen uitpakken, de locatie kunnen verkennen en alvast de eerste foto’s kunnen maken. Tijdens de dag leggen we vooral mooie momenten vast, zo onopvallend mogelijk. We maken een volledige trouwreportage die de sfeer van de dag vastlegt, inclusief alle belangrijke momenten, spontane foto’s van jullie samen, de familie, vrienden en alle belangrijke details.

Tussendoor

Samen gaan we naar een mooie locatie die bij jullie past voor een fotoshoot. Jullie hoeven niet te poseren, gewoon lekker jezelf zijn! Met liefde leggen we alle romantische en spontane momenten voor jullie vast. Natuurlijk geven we gedurende de dag wat tips en aanwijzingen. Het belangrijkste is om te genieten van jullie moment samen en vooral te vertrouwen op ons als professionele bruidsfotografen.

Na de bruiloft

Na de bruiloft gaan we hard voor jullie aan het werk om de foto’s te selecteren. De nabewerking kost verreweg de meeste tijd. Binnen enkele dagen na de bruiloft sturen we jullie een preview met de eerste trouwfoto’s, zodat jullie deze met vrienden en familie kunnen delen. De volledige trouwreportage ontvangen jullie binnen zes weken na de bruiloft op een speciale USB-stick, in hoge resolutie.

Daarna gaan we aan de slag met het trouwalbum. De levertijd voor het album is dan nog ongeveer zes weken. Elke trouwfoto wordt professioneel nabewerkt op belichting, kleur en compositie, en dit alles in onze eigen unieke stijl. Op deze manier komen we tot een prachtig eindresultaat en halen we het maximale uit jullie trouwfoto’s. 

Extra informatie over onze trouwreportages

Bij ons zijn alle prijzen voor trouwreportages vrijgesteld van BTW, waardoor jullie kunnen genieten van eenvoudige en duidelijke tarieven, zonder verborgen kosten. Willen jullie meer uren fotografie om alle speciale momenten vast te leggen, of een groter trouwalbum? Bij ons is het altijd mogelijk om jullie trouwreportage uit te breiden. Neem gerust contact met ons op om jullie ideeën en wensen te bespreken, zodat we samen de perfecte trouwreportage kunnen creëren.

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!

Als ervaren bruidsfotograaf leggen we alle kleine en grote momenten graag vast tijdens jullie trouwdag. Download gratis onze trouwbrochure vol informatie, tips, foto’s en onze populairste pakketten.

Vragen over onze trouwreportages?

Wij hebben een aantal vragen en antwoorden verzameld.

Benieuwd wat bruidsparen van ons vinden?

We hebben een superleuke shoot met Tamara gehad. Ze weet heel goed wat ze wil en ziet het “plaatje” wat ze wil hebben heel duidelijk. Het resultaat is dan ook fantastisch! Een dikke aanrader!

Hanneke Schaapherder
28 maart 2024

Deze fotograaf is echt geweldig. Waanzinnig mooie foto’s zijn er gemaakt van onze dochter. Een voorbeeld hiervan is bijgevoegd. Tamara zorgt voor een hele prettige sfeer en we kijken er dan ook erg positief op terug. Het beste is om haar te volgen op bijvoorbeeld Instagram, dan zie je aan de resultaten, waarom dit een aanrader is. Tamara is een topper!😍🙏

Florian
21 februari 2024

Wij hebben een Roodkapje shoot gedaan met onze jongste dochter en wat was het leuk!! Dochter genoot er echt van. En Tamara deed het zo leuk met Jade . En wat zijn de foto’s PRACHTIG geworden!!! Echt adembenemend. Een dikke aanrader.

Lydia Kramer
19 november 2023

Superblij met onze keuze voor team Together Forever Pictures voor onze bruiloft afgelopen zomer. Tamara en Martijn zijn een getrouwd stel en zijn dus heel goed op elkaar ingespeeld (zowel gewone fotografie als drone foto’s). We voelden ons heel erg op ons gemak en werden blij van hun enthousiasme. Groot pluspunt vond ik het snelle en fijne contact en de duidelijkheid qua opties en prijzen. Goed om te weten waar je aan toe bent! Zou ik Together Forever Pictures aanbevelen? Zeker! Inmiddels heeft mijn beste vriendin ze ook geboekt voor op hun bruiloft :-).

P. Palmyra
15 november 2023

Of Tamara en Martijn aan te raden zijn voor fotografie en videografie op je bruiloft? ABSOLUUT! Persoonlijk, gezellig, creatief, uniek, ongedwongen, en professioneel. Wij zijn super blij met de fantastische foto’s en video van onze bruiloft. Prachtige beelden die ons de dag helemaal doen herbeleven.

Joy De Lange
2 oktober 2023

Tamara maakt prachtige, originele foto’s. Mijn dochter Livia, die een paar keer door haar gefotografeerd is, vond haar benadering ook heel prettig. Ze was bij Tamara volkomen op haar gemak.

Robert Schoemacher
26 september 2023

Tamara is een topper! proffesioneel en vooral meedenkend. echt een aanrader 🙂

Shane Redondo
24 september 2023

Een goede fotograaf. Wij hebben een serie hele mooie foto’s, daar zijn we heel erg blij mee. Haar partner had een drone mee , wat ook verrassende plaatjes op leverde. Een aanrader.

Elly Geurtsen
29 juni 2023

Een geweldige fotografe, die ook zeer creatief is. Van te voren ook heel gezellige gesprekken. Wij kunnen door jullie foto’s mooi terugkijken op onze bruiloft. Bedankt voor een hele mooie dag!!

Esmee Cuperus
15 mei 2023

Geweldige trouwfoto’s. Niets is te gek, maar zoekt ook naar leuke invalshoeken! Daarnaast zijn de drone fotos ook enorm goed gelukt.

Dennis Scheepers
28 maart 2023

Wat een geweldige fotografe! Weet de juiste sturing te geven tijdens een shoot. Ook zorgt ze dat je je altijd op je gemak voelt. Haalt het beste uit jou en zorgt voor gezelligheid. Helemaal top dus!

Els Thorn
28 maart 2023

Wauw wat een geweldige film hebben wij van onze bruiloft dankzij Tamara en Martijn! Fijne communicatie, professioneel en creatief! De dronebeelden maken het totaalplaatje compleet. Nogmaals bedankt!

Janet Oorburg
24 oktober 2022

Prachtige foto’s.🤩 Tamara is een getalenteerde fotograaf. Zeker aan te raden voor prachtige foto!

Wendy 't Hoen
15 september 2022

Een jaar later gaan wij voor een familie fotoshoot in Egmond aan zee. Wederom fantastische foto’s in een zeer ontspannen sfeer. Dankjewel!

Imke 9056
15 augustus 2022

Professioneel en persoonlijk contact vooraf om elkaar een beetje te leren kennen en de wensen te bespreken. Tamara maakt prachtige fotoreportages en Martijn is voor de drone en videografie. Bijzonder leuk stel dat prachtig werk maakt. Zeker een aanrader!

Sandra3672 Westerhuis
23 mei 2022

Tamara is een heel toegankelijke fotografe, aardig, lief, meelevend en meedenkend. Ze maakt echt supermooie foto’s en weet precies het goede moment te pakken. Zeer zeker een aanrader om haar in te huren!

Kim Obdam-Poland
2 april 2022

Tamara heeft onze bruiloft gefotografeerd, met een perfect resultaat! Ze is een creatieve, leuke en professionele fotografe. Ze heeft echt aan onze wensen gedacht en hierop ingespeeld. Na de bruiloft ook nog een bruids-lingerieshoot gehad, ze stelde mij erg op mijn gemak en het resultaat is supergaaf!! Mooie herinneringen voor het leven.

Manouk Bakker
1 maart 2020

Ik heb al een paar keer samengewerkt met Tamara met mijn uilen. Ze maakt prachtige foto’s en om foto’s te maken met dieren is veel geduld nodig. Een persoon kan je sturen, laten kijken maar een dier heeft een eigen wil. Tamara doet en heeft alles wat een goede fotograaf aan behoord te voldoen. Ik beveel haar ook zeer zeker aan.

Brigitte Furnèmont
23 november 2019

Sophie voelde zich helemaal op haar gemak bij Tamara. Ze nam alle tijd om de foto’s te nemen. Deze zijn dan ook prachtig geworden.

Mariella Bijkerk
15 maart 2019

Vorige week (26 jan 2019) een shoot voor mijn dochter gehad bij Tamara. En wat was/is die geslaagd. Tamara voelt feilloos aan wat de talenten van het model zijn. Hoe zij het best tot haar recht komt en overlaad haar model met oprechte complimenten waardoor er een mooie en natuurlijke interactie ontstaat tussen het model en Tamara. De foto’s weerspiegelen die interactie. Wij zijn superblij met en trots op de foto’s. En dan hebben we tot nu toe alleen een Sneak Preview gezien. Ik raad Tamara Fotografie echt aan, aan gevorderde maar zeker ook beginnende modellen. En eigenlijk aan iedereen die een shoot voor welke gelegenheid dan ook zou willen!!!

Rebecca Richardson
31 januari 2019

Tamara is zeer getalenteerd in het vastleggen van de juiste momenten! Ze is zeer warm en hartelijk waardoor je je gelijk op je gemak voelt! (heel belangrijk want een trouwdag is al stressvol genoeg) De eerste foto’s kregen wij al heel vlot binnen en waren prachtig!! Wij zijn uiterst tevreden over Tamara en zouden haar zekers aanbevelen. Vakbekwaam, vriendelijk en open. Kortom een aanrader!

Agatha Griffioen
25 april 2018

Maandag 19 feb mocht ik een dag stage lopen bij Tamara. Ik heb een super stoffe dag gehad en veel dingen geleerd! Ik heb nog meer zin om mooie foto’s te maken. Tamara nam rustig de tijd om alles uit te leggen. Ik vond het super leuk!

Roos Veken
20 februari 2018

Het is al een tijdje terug en is hier dan eindelijk mijn recensie. Tamara jij bent een fantastische fotografe en ik ben jouw ontzettend dankbaar. Je hebt zoveel betekend voor mijn zoontje. Hij had totaal geen zelfvertrouwen meer en wilde ook niet meer gefotografeerd worden. Wij kwamen voor foto’s van mijn dochtertje maar die hielp niet mee, dus na wat aandringen van mijn kant fotografeerde jij mijn zoontje. Je gaf hem zoveel vertrouwen en complimenten dat hij echt groeide. Uiteindelijk zag hij zijn foto bij de beste foto van NL en daarmee kreeg hij de boost die hij nodig had. Nu staat hij weer model en heeft er gewoon plezier in. Dank je dank je dank je. Ontzettend blij met de prachtige foto’s en het geduld wat jij hebt.

Joyce Heere
18 februari 2018

Super vette ervaring geweest! Prachtige fotos gemaakt van mijn kindjes, Top fotograaf!

Rauf Ozgur
25 januari 2018

Wat een lieve vrouw. Mijn dochter was gelijk op haar gemak bij Tamara. De kleding die ze mocht uitzoeken vond ze helemaal super. En de foto’s waren top. Echt een aanrader.

Brigit van Zijl
19 december 2017

Je bent een topper Tamara. Ja en wat moet ik nog zeggen na al die mooie foto’s die we gezien hebben van onze Day. Als ik jullie was zou ik een afspraak maken, Wognum is niet zover.

Dennis Buskermolen
19 december 2017

Tamara is een hele lieve super getalenteerde fotografe. Denkt mee en stelt je op je gemak. We hebben ook wat af gelachen… ze neemt echt de tijd om mooie plaatjes te maken..x Eline en Jenny.

Sjaak Berkhout
18 december 2017

Tamara heeft onze mooiste dag vastgelegd met veel passie en ook een traan. Mijn vrouw is nu voor eeuwig bij mij op foto’s die dierbaar zijn want helaas was ze terminaal ziek en is overleden. Dit was een zeer speciale opdracht en wij hadden een speciale fotograaf nodig die dit goed kon begrijpen en vastleggen.

Dragos Goslinga
17 december 2017

Tamara een topvrouw met veel passie voor haar vak! Blij met mijn foto’s en meer.

Elsbeth De Kruijf
16 december 2017

Ik heb mijn 2 jonge dochters (1 en 3) door Tamara laten fotograferen. Ze was erg vriendelijk en nam de tijd die nodig ia met zulke kleine kinderen. Ze was geduldig en stelde ze op hun gemak. We zijn ver gereden voor deze shoot omdat haar portfolio mij erg aanspreekt. Ze bewerkt de foto’s ontzettend mooi. Een absolute aanrader!!

Myrrah Blicher
23 november 2017
Gemiddelde waardering: 5.0 sterren

Bekijk hier alle reviews!