Route

Together Forever Pictures is gevestigd in het prachtige Obdam, Noord-Holland. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan de mooiste herinneringen van jouw speciale dag. Voor een gedetailleerde routebeschrijving kun je gebruikmaken van Google Maps. Hieronder kun je de route plannen naar ons bedrijf.

Route plannen met Google Maps

Route auto en openbaar vervoer

Als je met de auto komt, is het eenvoudig om ons te bereiken. Obdam ligt centraal en is goed bereikbaar; vanaf de A7 neem je de afslag richting Hoorn. Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem. Obdam heeft een treinstation dat goed verbonden is met de omliggende steden en gemakkelijk bereikbaar is vanuit Hoorn en Alkmaar.

martin-en-sandra-trouwreportage

Vrijblijvend kennismaken?

We komen ook graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Of je nu in Noord-Holland of ergens anders in Nederland woont, we maken graag een afspraak om bij je thuis langs te komen. Op deze manier kunnen we in een vertrouwde omgeving jouw wensen en ideeën bespreken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen die je het beste uitkomt.

Wat zeggen anderen?

Of Tamara en Martijn aan te raden zijn voor fotografie en videografie op je bruiloft? ABSOLUUT! Persoonlijk, gezellig, creatief, uniek, ongedwongen, en professioneel. Wij zijn super blij met de fantastische foto’s en video van onze bruiloft. Prachtige beelden die ons de dag helemaal doen herbeleven.

trouwauto_obdam
Joy De Lange

Bekijk hier meer reviews!