Veelgestelde vragen trouwreportages

Regelmatig krijgen wij vragen van bruidsparen. Wij hebben de veelgestelde vragen op deze pagina verzameld.

Stuur ons een mailtje of doe de trouwdatumcheck. Wanneer jullie voor ons hebben gekozen als jullie trouwfotograaf spreken we een datum af voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we jullie beter leren kennen om zeker te weten dat we bij elkaar passen. Wij houden jullie trouwdatum vrij vanaf het moment van inplannen tot en met de kennismaking. 
Onze pakketten zijn op verzoek uit te breiden met een tweede fotograaf (second shooter). Boeken jullie het Platinum pakket of Diamant pakket? Dan is de tweede fotograaf bij de prijs inbegrepen! Twee fotografen kunnen meer details vastleggen en tegelijkertijd vanuit verschillende hoeken werken en allebei op een andere plek aanwezig zijn.

Wat levert het jullie op?
  • Grotere variatie aan foto's van de bruiloft
  • Trouwfoto's vanaf de grond en vanuit de lucht
  • Wij missen samen geen enkel moment
  • Ook spontane reacties van jullie familie en vrienden
Dat hangt een beetje af wanneer jullie gaan trouwen. De meeste bruidsparen nemen 6-10 maanden voor de bruiloft contact met ons op.
Binnen 3 dagen na jullie bruiloft ontvangen jullie een mooie sneak preview en de levertijd van de volledige trouwreportage is uiterlijk 8 weken.
Jazeker! Jullie mogen zelf een selectie maken van de foto’s die jullie in het trouwalbum willen. Wij verwerken jullie selectie in het trouwalbum.
Wij helpen jullie. Wij fotograferen op een onopvallende en ongedwongen wijze. Wij geven in het begin een paar tips en laten jullie gewoon lekker genieten van de prachtige dag. Gewoon ontspannen en jezelf zijn! Soms stellen we wat vragen of geven we een klein opdrachtje. Juist de spontane momenten die hieruit voortkomen zijn het mooiste om vast te leggen.
Het liefst gaan we natuurlijk voor een zonnige trouwdag. Valt de regen echt met bakken uit de hemel? Dan gaan we naar binnen of we zoeken samen naar een overdekte locatie.
Wij willen het maximale uit jullie trouwfoto's halen. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan de nabewerking. Iedere foto wordt zorgvuldig nabewerkt op belichting, kleur en compositie in onze eigen unieke stijl.
Tuurlijk! Geen enkel probleem. Wij stappen met veel plezier in de auto om jullie bruiloft vast te leggen. Een kennismakingsgesprek kunnen we indien gewenst ook online doen.
Natuurlijk! Wij denken graag met jullie mee. Wij hebben ervaring met trouwreportages in het buitenland en reizen graag naar jullie droomlocatie voor een super gave trouwreportage.
Wij eten graag een hapje met jullie mee. Dat stellen wij altijd zeer op prijs. Samen bij de gasten aan tafel of in een aparte ruimte. Dat maakt ons niet zo veel uit.
Gelukkig zijn we niet zo snel ziek en mocht dat eventueel wel zo zijn dan proberen wij toch te komen. Wij werken met twee vaste fotografen. In het geval van overmacht, zoals een ernstige ziekte of gebroken gewricht dan hebben we een netwerk met goede trouwfotografen die we gaan benaderen. Dit zijn uiteraard trouwfotografen die op dezelfde manier fotograferen. Na de bruiloft ontvangen wij alle foto's, zodat we de foto's wel zelf kunnen selecteren en bewerken.

Staat jullie vraag er niet bij?

Stuur dan even een mailtje. Wij beantwoorden jullie vraag zo snel mogelijk.

Benieuwd naar onze beschikbaarheid op jullie trouwdatum?

Meer weten over onze trouwreportages?

Benieuwd wat bruidsparen van ons vinden?

Ilona Thijssing
Ilona Thijssing
05/04/2022
aanbevolen
Wat een ervaring!! ontzettend mooie reportages van onze kinderen, gemaakt door Martijn en Tamara.. 💗 zeker een aanrader! super bedankt toppers💗
Brigitte Furnèmont
Brigitte Furnèmont
23/11/2019
aanbevolen
Ik heb al een paar keer samengewerkt met Tamara met mijn uilen. Ze maakt prachtige foto’s en om foto’s te maken met dieren is veel geduld nodig. Een persoon kan je sturen, laten kijken maar een dier heeft een eigen wil. Tamara doet en heeft alles wat een goede fotograaf aan behoord te voldoen. Ik beveel haar ook zeer zeker aan.
Mariella Bijkerk
Mariella Bijkerk
15/03/2019
aanbevolen
Sophie voelde zich helemaal op haar gemak bij Tamara. Ze nam alle tijd om de foto's te nemen. Deze zijn dan ook prachtig geworden.
Rebecca Richardson
Rebecca Richardson
31/01/2019
aanbevolen
Vorige week (26 jan 2019) een shoot voor mijn dochter gehad bij Tamara. En wat was/is die geslaagd. Tamara voelt feilloos aan wat de talenten van het model zijn. Hoe zij het best tot haar recht komt en overlaad haar model met oprechte complimenten waardoor er een mooie en natuurlijke interactie ontstaat tussen het model en Tamara. De foto's weerspiegelen die interactie. Wij zijn superblij met en trots op de foto's. En dan hebben we tot nu toe alleen een Sneek Preview gezien. Ik raad Tamara Fotografie echt aan, aan gevorderde maar zeker ook beginnende modellen. En eigenlijk aan iedereen die een shoot voor welke gelegenheid dan ook zou willen!!!
Pieter Matla
Pieter Matla
20/05/2018
aanbevolen
Top fotograaf !
Lucia Matla
Lucia Matla
20/05/2018
aanbevolen
Echt perfect!!���
Agatha Griffioen
Agatha Griffioen
25/04/2018
aanbevolen
Tamara Groot is zeer getalenteerd in het vastleggen van de juiste momenten! Ze is zeer warm en hartelijk waardoor je je gelijk op je gemak voelt! (heel belangrijk want een trouwdag is al stressvol genoeg) De eerste foto's kregen wij al heel vlot binnen en waren prachtig!! Wij zijn uiterst tevreden over Tamara en zouden haar zekers aanbevelen. Vakbekwaam, vriendelijk en open. Kortom een aanrader!
Roos Veken
Roos Veken
20/02/2018
aanbevolen
Maandag 19 feb mocht ik een dag stage lopen bij Tamara Groot. Ik heb een super stoffe dag gehad en veel dingen geleerd! Ik heb nog meer zin om mooie foto's te maken. Tamara nam rustig de tijd om alles uit te leggen. Ik vond het super leuk!
Joyce Heere
Joyce Heere
18/02/2018
aanbevolen
Het is al een tijdje terug en is hier dan eindelijk mijn recensie. Tamara jij bent een fantastische fotografe en ik ben jouw ontzettend dankbaar. Je hebt zoveel betekend voor mijn zoontje. Hij had totaal geen zelfvertrouwen meer en wilde ook niet meer gefotografeerd worden. Wij kwamen voor foto’s van mijn dochtertje maar die hielp niet mee, dus na wat aandringen van mijn kant fotografeerde jij mijn zoontje. Je gaf hem zoveel vertrouwen en complimenten dat hij echt groeide. Uiteindelijk zag hij zijn foto bij de beste foto van NL en daarmee kreeg hij de boost die hij nodig had. Nu staat hij weer model en heeft er gewoon plezier in. Dank je dank je dank je Ontzettend blij met de prachtige foto’s en het geduld wat jij hebt ��
José Jacobs
José Jacobs
29/01/2018
aanbevolen
Met Mariska bij Tamara geweest, zij had een geweldig idee om uit te voeren. De samenwerking met visagist/stylist Marielle Last en Tamara maakte het helemaal compleet. De resultaten zijn geweldig

Bekijk alle recensies op Trustindex.