Veelgestelde vragen trouwreportages

Regelmatig krijgen we vragen van bruidsparen. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij de veelgestelde vragen op deze pagina verzameld. Hier vinden jullie antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze werkwijze, beschikbaarheid, prijzen en meer. Mocht jullie vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen jullie graag verder om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Hoe kunnen wij jullie boeken?

Stuur ons een mailtje of doe de trouwdatumcheck. Wanneer jullie voor ons hebben gekozen als jullie trouwfotograaf spreken we een datum af voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we jullie beter leren kennen om zeker te weten dat we bij elkaar passen. Wij houden jullie trouwdatum vrij vanaf het moment van inplannen tot en met de kennismaking. 

Werken jullie met twee fotografen op een bruiloft?

Onze pakketten zijn op verzoek uit te breiden met een tweede fotograaf (second shooter). Boeken jullie het pakket Goud, Platinum of Diamant? Dan is de tweede fotograaf bij de prijs inbegrepen! Twee fotografen kunnen meer details vastleggen en tegelijkertijd vanuit verschillende hoeken werken en allebei op een andere plek aanwezig zijn.


Wat levert het jullie op?

  • Grotere variatie aan foto’s van de bruiloft
  • Trouwfoto’s vanaf de grond en vanuit de lucht
  • Wij missen samen geen enkel moment
  • Ook spontane reacties van jullie familie en vrienden

Hoe lang van te voren moeten we jullie boeken?

Dat hangt een beetje af wanneer jullie gaan trouwen. De meeste bruidsparen nemen 6-10 maanden voor de bruiloft contact met ons op.

Wanneer ontvangen we de trouwfoto’s?

Binnen 3 dagen na jullie bruiloft ontvangen jullie een mooie sneak preview en de levertijd van de volledige trouwreportage is uiterlijk 8 weken.

Kunnen we zelf een selectie maken voor het trouwalbum?

Jazeker! Jullie mogen zelf een selectie maken van de foto’s die jullie in het trouwalbum willen. Wij verwerken jullie selectie in het trouwalbum.

Help! Wij staan nooit leuk op de foto. En nu…?

Wij helpen jullie! Wij fotograferen op een onopvallende en ongedwongen wijze. Wij geven in het begin een paar tips en laten jullie gewoon lekker genieten van de prachtige dag. Gewoon ontspannen en jezelf zijn! Soms stellen we wat vragen of geven we een klein opdrachtje. Juist de spontane momenten die hieruit voortkomen zijn het mooiste om vast te leggen.

Wat doen we als het regent op onze bruiloft?

Het liefst gaan we natuurlijk voor een zonnige trouwdag. Valt de regen echt met bakken uit de hemel? Dan gaan we naar binnen of we zoeken samen naar een overdekte locatie

Worden de trouwfoto’s nabewerkt?

Wij willen het maximale uit jullie trouwfoto’s halen. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan de nabewerking. Iedere foto wordt zorgvuldig nabewerkt op belichting, kleur en compositie in onze eigen unieke stijl.

Wij wonen aan de andere kant van het land. Komen jullie naar ons?

Tuurlijk! Geen enkel probleem. Wij stappen met veel plezier in de auto om jullie bruiloft vast te leggen. Een kennismakingsgesprek kunnen we indien gewenst ook online doen.

Fotograferen jullie ook in het buitenland?

Natuurlijk! Wij denken graag met jullie mee. Wij hebben ervaring met trouwreportages in het buitenland en reizen graag naar jullie droomlocatie voor een super gave trouwreportage.

Wat eten jullie op onze bruiloft?

Wij eten graag een hapje met jullie mee. Dat stellen we altijd zeer op prijs. Samen bij de gasten aan tafel of in een aparte ruimte. Dat maakt ons niet zo veel uit.

Wat gebeurt er als er iemand ziek is?

Gelukkig zijn we niet zo snel ziek en mocht dat eventueel wel zo zijn dan proberen wij toch te komen. Wij werken met twee vaste fotografen. In het geval van overmacht, zoals een ernstige ziekte of gebroken gewricht dan hebben we een netwerk met goede trouwfotografen die we gaan benaderen. Dit zijn uiteraard trouwfotografen die op dezelfde manier fotograferen. Na de bruiloft ontvangen wij alle foto’s, zodat we de foto’s wel zelf kunnen selecteren en bewerken.

Staat jullie vraag er niet tussen?

Stuur dan even een mailtje. We beantwoorden jullie vraag zo snel mogelijk.

Benieuwd naar onze beschikbaarheid op jullie trouwdatum?

Spreekt ons werk jou aan en wil je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons op om een kennismakingsgesprek aan te vragen. 

Meer weten over onze trouwreportages?

Benieuwd wat bruidsparen van ons vinden?

Wat is onze trouwdag mooi in beeld gebracht door Tamara en Martijn. We werden al enthousiast door het kennismakingsgesprek, en op de dag zelf ging alles heel gemoedelijk en hadden we vooral veel lol met hun. Gave beelden geschoten met drone en camera, de voorpret begon al met de loveshoot zodat we aan de camera konden wennen. De dag zelf was supergezellig, hele goede vibe met z’n allen, Maar vooral… supertoffe foto’s en filmbeelden. Wauw, hartstikke bedankt voor alles.

Volkswagen-busje-trouwen
Martin en Sandra

Bekijk hier meer reviews!