Kennismakingsgesprek bruiloft

Jullie trouwdag is een ongelooflijk bijzondere gebeurtenis! Wanneer jullie voor ons hebben gekozen als jullie trouwfotograaf spreken we een datum af voor een kennismakingsgesprek. Wij vinden het heel belangrijk dat alles gaat zoals jullie dat in gedachten hebben. Daarom gaan we voor de bruiloft uitgebreid met jullie in gesprek. In deze blog vertellen we hoe zo’n gesprek verloopt.

foto-bruid-kus-tamara-jacobsen-fotografie

Het belang van een kennismakingsgesprek

Een fotograaf kiezen voor jullie bruiloft is een belangrijke beslissing, omdat de foto’s een blijvende herinnering zijn aan deze bijzondere dag. Daarom is het heel belangrijk om een trouwfotograaf te kiezen waarvan de stijl jullie aanspreekt. Soms kan het lastig zijn om aan te geven welke stijl jullie precies voor ogen hebben. Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we jullie veel vragen om erachter te komen wat jullie wensen precies zijn. Het gesprek biedt ook de mogelijkheid om ons het hemd van het lijf vragen. Het kennismakinggesprek is geheel vrijblijvend en is echt bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Het is een moment waarop je kunt inschatten of het goed klikt met elkaar. Op de bruiloft zijn we onderdeel van jullie speciale dag en dan wil je natuurlijk wel iemand hebben rondlopen waar je een goed gevoel bij hebt.

theun_priscilla_bruiloft

Hoe verloopt zo’n gesprek?

1. Wie zijn wij

Tijdens het gesprek vertellen we wat meer over onszelf. Uiteraard mogen jullie alles van ons weten. Dus stel gerust vragen. Wij vertellen graag over onze passie voor bruidsfotografie en over onze werkwijze. Ook krijgen jullie wat meer van ons werk te zien.

2. Jullie als koppel

Natuurlijk willen we te weten komen wie jullie zijn, wat belangrijk is in jullie leven. Wij zijn altijd erg benieuwd hoe jullie elkaar hebben leren kennen en hoe de verloving is gegaan. Wij vinden het heerlijk om zulke verhalen te horen. Hierdoor leren we jullie als bruidspaar al een beetje kennen. En het geeft ook gelijk leuke informatie waar we tijdens de trouwreportage wat mee kunnen.

3. Meer informatie verkrijgen

Bruidsfotografie geeft het verhaal weer van jullie trouwdag. Een oprechte glimlach, een stevige omhelzing of een romantische kus. De kleine details van jullie bijzondere dag en natuurlijk de mensen om jullie heen. Momenten die je wil koesteren. Als trouwfotograaf leggen we alle bijzondere momenten vast, zodat je ze jaren later nog samen kan herbeleven. Welke trouwfoto’s moeten beslist gemaakt worden? Welke familieleden zijn heel erg belangrijk en wie zijn de getuigen? Dit soort informatie helpt ons om jullie trouwdag zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

4. De planning van de dag

Natuurlijk bespreken we ook jullie bruiloft! Tijdens het gesprek lopen we rustig door al jullie wensen heen. Wij vinden het altijd heel leuk om te horen hoe jullie droomdag er ongeveer uit gaat zien en welke tijden jullie denken nodig te hebben. Zo krijgen we een goed beeld wat jullie voor ogen hebben. Er hoeft geen draaiboek klaar te liggen voordat we in gesprek gaan. Wij geven jullie graag een aantal tips voor het maken van een goede tijdsplanning. Uiteraard geheel vrijblijvend, want het is jullie grote dag.

5. Na het kennismakingsgesprek

Na afloop versturen we een mailtje met alles wat we hebben besproken. Een maand voor de bruiloft nodigen we jullie graag nog een keer uit voor een kort gesprek, waarin we echt al kunnen uitkijken naar de bruiloft. Voor vragen kun je ons altijd mailen of een appje sturen via WhatsApp.

Willen jullie een loveshoot of niet?

Vinden jullie het fijn om onze manier van werken te leren kennen? Dan is het een leuk idee om een loveshoot te boeken. Tijdens deze loveshoot worden er veel foto’s van jullie gemaakt. Met een loveshoot ontdek je ook welke fotografiestijl het beste bij jullie past. Na afloop krijgen jullie bovendien een aantal prachtige foto’s die jullie kunnen gebruiken voor de trouwuitnodigingen.

foto-kus-zonlicht

Tot slot

Willen jullie een kennismakingsgesprek met ons inplannen? Heel leuk! Neem dan gerust contact met ons op.

Liefs,

Martijn en Tamara

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *