Een loveshoot wordt ook wel Pre-wedding shoot genoemd. Een loveshoot is een romantische manier om de liefde vast te leggen. Genieten van het leven en samen met je partner de wereld verkennen is fantastisch. Het kunnen terugkijken op deze herinneringen maakt loveshoots zo geweldig.

Waarom een loveshoot?

Een loveshoot is een ontzettend leuke manier om een verloving aan te kondigen, maar een loveshoot is niet alleen voor aanstaande bruidsparen. Het kan ook omdat jullie het samen zijn graag willen vieren.

ceremonie-strand

Voordelen

  • Trouwen is geweldig! Jullie kunnen beginnen met het plannen van de bruiloft en dromen over de grote dag. Maar dat betekent niet dat jullie de tijd vóór de bruiloft moeten vergeten. Naast trouwfoto’s is het leuk om foto’s te hebben van jullie verloving. Hoe mooi en waardevol is dat? Jullie verloving is een bijzondere periode die je later ook wil blijven herinneren.
  • Natuurlijk levert een loveshoot mooie beelden op. Na afloop hebben jullie dan ook veel prachtige foto’s die jullie kunnen gebruiken voor uitnodigingen, trouwkaarten, programmaboekjes of als decoratie op jullie bruiloft. Maak er een mooi album van of een prachtige print voor aan de muur. Mogelijkheden genoeg! 
  • Niet iedereen vindt het even makkelijk om spontane foto’s te maken. Een loveshoot is een leuke en ontspannen manier om de trouwfotograaf beter te leren kennen. Tijdens een loveshoot kun je als aanstaand bruidspaar alvast wennen aan de trouwfotograaf en heb je de mogelijkheid om allerlei vragen te stellen. Iedere trouwfotograaf heeft een eigen stijl. Met een loveshoot ontdek je welke fotografiestijl het beste bij jullie past. 

Romantisch cadeau

Valentijnsdag is een dag vol romantiek. Ben je verliefd, verloofd of getrouwd en wil jij je partner op een originele manier verrassen? Dan is het super leuk om een romantische foto cadeau te geven. Iedereen houdt van cadeaus met een speciale betekenis.

Welke locatie past bij jullie?

Denk even na over deze vraag. Wat voor soort stel zijn jullie? Bij het boeken van een loveshoot zoeken we samen naar een locatie die bij jullie past. Misschien was jullie eerste date wel in een stad of op het strand? Ga voor een locatie waar jullie iets mee hebben.

trouwfoto-bruidspaar-alkmaar

Tot slot

Wil je iemand verrassen met een loveshoot of romantische foto? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liefs,

Tamara en Martijn


VIER HET LEVEN
OMARM DE LIEFDE
EN MAAK HERINNERINGEN
VOOR LATER
NU MET ELKAAR!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *