Fotoreportage Wednesday

Heb jij de razend populaire serie Wednesday al gezien? De serie kwam een paar maanden geleden uit op Netflix. Het is een spin-off van The Addams Family en vertelt het verhaal van dochter Wednesday Addams. Deze serie is zeker de moeite waard om te kijken! Tijdens het kijken kwamen we op het idee om een nieuw thema uit te werken voor een fotoreportage.

Kleding en accessoires

Welke kleding past bij het thema? Dit is uiteraard een belangrijke vraag. Wij maken regelmatig zelf kleding en accessoires voor verschillende fotoreportages. Maar hoe komen we aan de afgehakte en loslopende hand Thing uit de serie? Het was deze keer even afzien voor Martijn, want we zijn meerdere winkels afgegaan voor de juiste kledingstukken en accessoires 😉

Wednesday Addams

Wij zoeken soms fotomodellen om mee samen te werken. Niet alleen voor betaalde opdrachten, maar ook voor het fotograferen van vrijwerk. Op TFP-basis noemen we dit. Voor dit thema zochten we een model die stiekem een beetje lijkt op Wednesday Addams. Het model op de foto’s is Rosalie. Bedankt voor je medewerking!

wednesday-addams-thema-shoot

Thing

Wij hebben ons rot gezocht naar Thing! Een paar uur voor de fotoshoot was de intelligente en loslopende hand opeens verdwenen. Het zal toch niet waar zijn, dachten we 😲 Na het grondig doorzoeken van de hele woning kwamen we hem gelukkig tegen. Hij zat verstopt in een antieke rommeldoos van Tamara!

Locatie fotoshoot

Hoe vind je de perfecte locatie? Meestal zoeken we online en kijken we op Google Maps. Maar waar vind je het spookachtige huis van The Addams familie of de Nevermore Academy in Nederland?  Het was een flinke zoektocht naar een passende locatie voor deze thema shoot, maar uiteindelijk hebben we die wel gevonden.

Tot slot

Wij kijken terug op een mooie en geslaagde fotoreportage. Wil jij unieke foto’s laten maken? Wij werken graag een nieuw thema voor je uit!  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liefs,

Tamara en Martijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *