Trouwreportage met uilen

Zijn jullie op zoek naar een unieke manier om jullie bruiloft nog specialer te maken? In het verleden hebben we een aantal keer samengewerkt met ATJ Owls. Wat dachten jullie van uilen als gasten op jullie bruiloft? Jazeker, het kan echt! De uilen kunnen het bruidspaar en de gasten welkom heten. Dit zal een onvergetelijke indruk achterlaten. Binnenkort gaan we samen met ATJ Owls een prachtige trouwreportage maken. Hierover volgt meer informatie.

Aanvliegen trouwringen

Het is mogelijk om de ringen te laten aanvliegen door een prachtige uil (Ahyoka). Wat een onvergetelijke ervaring tijdens de trouwceremonie! Dit levert natuurlijk bijzondere trouwfoto’s op waar jullie nog jarenlang met veel plezier op terug kunnen kijken. De uil is zeer goed getraind voor het aanvliegen van de trouwringen op het gewenste moment.

Trouwfoto’s met uilen

Voor of na de ceremonie is het mogelijk om de tijd te nemen voor het maken van prachtige trouwfoto’s met de uilen. 

ATJ Owls is onder andere in te huren voor:

  • Huwelijksaanzoeken
  • Het aanvliegen van trouwringen
  • Bruidsreportages

Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de website van onze partner ATJ Owls.

Uilen-ATJ-Owls

Tot slot

Willen jullie een prachtige trouwreportage laten maken en de uilen als gasten op jullie bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liefs,

Tamara en Martijn

Ik heb al een paar keer samengewerkt met Tamara met mijn uilen. Ze maakt prachtige foto’s en om foto’s te maken met dieren is veel geduld nodig. Een persoon kan je sturen, laten kijken maar een dier heeft een eigen wil. Tamara doet en heeft alles wat een goede fotograaf aan behoord te voldoen. Ik beveel haar ook zeer zeker aan.

vrouw-foto-bos-uil
Brigitte Furnèmont

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *