Fotoserie Verminkt

Een tijdje geleden deed ik een bijzondere oproep op Facebook. Ik wilde mensen fotograferen met pijn, trauma en verdriet. Het resultaat was mijn fotoserie Verminkt in diverse kranten. Elke foto in deze serie draagt een aangrijpend verhaal. Misschien brengt mijn fotoserie je aan het denken of misschien raakt het je. Fotografie heeft de kracht om een verhaal te vertellen zonder woorden. In dit blog neem ik je mee in deze fotoserie.

Fotoserie Verminkt

Een man en vier vrouwen lieten zich fotograferen. Ieder hun eigen verhaal van pijn en verdriet. Ik ging met ze de diepte in: Zij vertelden hun verhaal onder het genot van een kopje koffie. Daarna moest mijn camera het werk doen. Het leverde confronterende portretten op. Het leven is niet altijd leuk. Sommige mensen lopen rond met een trauma die de buitenwereld niet ziet. Daar wilde ik toen iets mee doen. Gewoon even heel iets anders dan het vastleggen van de liefde en gelukkige momenten op bruiloften. Littekens, of ze nu fysiek of emotioneel zijn, vertellen het verhaal van de geportretteerden.

Nieuwe fotoserie

Ik vind het inmiddels tijd worden voor een nieuwe fotoserie. Het nieuwe thema is Fobie 😰 Heb jij een bepaalde fobie? Graag hoor ik jouw verhaal. Ik zoek vijf mensen die leven met angst. Aanmelden mag en kan via e-mail. Durf jij?

Liefs,

Tamara

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *