Drone en videografie op jullie bruiloft

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een bijzondere opgave, maar wat als je de romantiek van de dag vanuit een nieuw perspectief kon ervaren? Iedereen weet waarschijnlijk wel hoe indrukwekkend foto’s kunnen zijn wanneer deze gemaakt zijn met een drone. Een drone geeft je letterlijk een andere kijk op de wereld en is daarom zeer geschikt voor een trouwreportage. In dit blog geven we een aantal redenen voor een drone op jullie bruiloft, waardoor de herinneringen aan de grote dag een buitengewone dimensie krijgen.

Schapen-Egmond-Droneshot

Trouwfoto’s vanuit uniek perspectief 

Traditionele trouwfoto’s zijn prachtig, maar met een drone wordt de lucht jullie canvas. Stel je voor dat jullie omringd zijn door groene bossen of uitgestrekte stranden, en dit alles vastgelegd vanuit de lucht. Dit levert natuurlijk prachtige en unieke trouwfoto’s op. Doordat we foto’s maken vanuit de lucht, ontstaat er een uniek perspectief op de liefde je deelt en op de omgeving waar jullie trouwen.

drone-foto-fontein-robachers

Alle speciale momenten

Tijdens de trouwreportage kunnen we super gave dronefoto’s van jullie maken. Hoe mooi is de first look, wegrijdende trouwauto of feestlocatie vanuit de lucht? Drones bieden de mogelijkheid om vloeiende, cinematische shots te creëren die naadloos overgaan van het ene moment naar het andere. Denk aan een langzame stijging boven de ceremonie, gevolgd door een zachte daling naar het bruidspaar dat hun geloften uitspreekt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een drone geeft jullie trouwfoto’s een professionele en filmische uitstraling.

Dronefoto-Kerk-Wognum

Groepsfoto’s op jullie bruiloft met een drone

Groepsfoto’s zijn een belangrijk onderdeel van een trouwreportage. Het is namelijk ontzettend waardevol om foto’s te hebben met de mensen die jullie het meest dierbaar zijn. Een drone biedt de mogelijkheid om iedereen op een originele en geheel nieuwe manier vast te leggen. Laat iedereen een speciale vorm aannemen voor een groepsfoto die van bovenaf opvalt. Met onze drone proberen we dit altijd creatief aan te pakken. The sky is the limit. Hoe gaaf is dat?

Tony-Barbara-Hart-Saalhof-Wognum-Drone

Trouwfilm met dronebeelden

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om een prachtige trouwfilm te laten maken. Op de dag van een bruiloft gebeurt er veel. Van het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien op de dag van de bruiloft tot de fantastische sfeer tijdens het trouwfeest. Het is een aaneenschakeling van waardevolle momenten. Hoe prachtig is het om alle speciale momenten later terug te zien op video? Een drone voegt een vleugje magie toe aan jullie trouwfilm met adembenemende luchtopnamen.

Tot slot

Een trouwfilm van jullie bruiloft zorgt voor adembenemende herinneringen! Om met onze drone te kunnen vliegen moeten natuurlijk wel alle weersomstandigheden gunstig zijn op jullie bruiloft. Op bepaalde plaatsen kan het gebruik van een drone zelfs verboden zijn (dit zoeken we altijd van te voren uit). Hebben jullie vragen over de mogelijkheden voor jullie huwelijk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Liefs,

Tamara en Martijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *