Drone en videografie op jullie bruiloft

Iedereen weet hoe indrukwekkend foto’s kunnen zijn wanneer deze zijn gemaakt met een drone. Een drone geeft je letterlijk een andere kijk op de wereld en is daarom zeer geschikt voor een trouwreportage. In deze blog geven we redenen voor een drone op jullie bruiloft.

Schapen-Egmond-Droneshot

Trouwfoto’s vanuit uniek perspectief 

Het is leuk om niet alleen foto’s vanaf de grond te laten maken, maar ook vanuit de lucht! Dit levert prachtige en unieke trouwfoto’s op. Doordat we foto’s maken vanuit de lucht, ontstaat er een uniek perspectief van de omgeving waar jullie trouwen.

drone-foto-fontein-robachers

Alle speciale momenten

Tijdens de trouwreportage kunnen we super gave drone foto’s van jullie maken. Hoe mooi is de first look, wegrijdende trouwauto of feestlocatie vanuit de lucht? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dronefoto-Kerk-Wognum

Groepsfoto’s op jullie bruiloft met een drone

Groepsfoto’s zijn een belangrijk onderdeel van een trouwreportage. Het is namelijk ontzettend waardevol om foto’s te hebben met de mensen die jullie het meest dierbaar zijn. Met onze drone proberen we dit altijd creatief aan te pakken. The sky is the limit. Hoe gaaf is dat?

Tony-Barbara-Hart-Saalhof-Wognum

Trouwfilm met drone beelden

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om een prachtige trouwvideo te laten maken. Op de dag van een bruiloft gebeurt er veel. Van het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien op de dag van de bruiloft tot de fantastische sfeer tijdens het trouwfeest. Het is een aaneenschakeling van waardevolle momenten. Hoe prachtig is het om alle speciale momenten later terug te zien op video? Eén van de voordelen is dat we ook vanuit de lucht kunnen filmen.

Tot slot

Een foto of video van jullie bruiloft gemaakt met een drone zorgt voor adembenemende herinneringen! Om met de drone te kunnen vliegen moeten natuurlijk wel alle weersomstandigheden gunstig zijn op jullie bruiloft. Op bepaalde plaatsen kan het zelfs verboden zijn (dit zoeken we altijd van te voren uit). Hebben jullie vragen over de mogelijkheden voor jullie huwelijk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Liefs,

Tamara en Martijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *