Festivalbruiloft: Luc & Joy

Luc en Joy trouwden op 21 juli 2023 in Obdam en daar waren wij bij als trouwfotograaf. Tijdens het gezellige kennismakingsgesprek vorig jaar klonken hun plannen al super gaaf! Ze waren toen bezig met de voorbereiding van hun eigen festivalbruiloft. Hoe organiseer je nou zo’n bruiloft? In deze blog geven we een aantal tips.

Festivalbruiloft

Stel je eens voor dat jullie gaan trouwen op een stukje weiland! Wij dachten meteen aan versierde tafels met kleurrijke bloemstukken en hooibalen waar je op kunt zitten. En aan witte klapstoeltjes voor de ceremonie, lampjes in de bomen, versieringen en grappige gadgets. Maar dat was natuurlijk nog niet alles…

Luc en Joy stuurde de gasten een uitnodiging in de vorm van een toegangsticket en een polsbandje. Er was live-muziek en een heerlijke BBQ! Als je voor een festivalbruiloft gaat, kun je ook kiezen voor meerdere foodtrucks. Het bruidspaar had een photobooth gehuurd voor schitterende en hilarische foto’s. Er werden ook fakkels, tenten en vuurschalen in het weiland geplaatst.

Waarschijnlijk zijn we nog een aantal dingen vergeten op te noemen. Luc en Joy hadden alles tot in de puntjes voorbereid. Ze hadden een geweldige trouwdag georganiseerd in festivalsfeer.

Drifting in love

Een bijzondere bruiloft verdient natuurlijk ook een bijzondere trouwauto. Luc & Joy hadden een unieke Chrysler Newport uit 1967 als trouwauto. Ze houden vast een hele bijzondere herinnering over aan hun ritje naar de trouwlocatie 😉 Wij zijn heel blij dat we dit ritje hebben kunnen vastleggen met onze drone en fotocamera.

Live-muziek op een festivalbruiloft

Natuurlijk is muziek belangrijk tijdens een festivalbruiloft. De live-muziek werd verzorgd door Giga Coverband. Wij hadden hun al eerder zien optreden op een bruiloft bij de trouwlocatie Robacher’s Watermolen in Hauwert. Het was een fantastische middag en swingende avond! Giga Coverband is een garantie voor een geslaagde bruiloft. 

Photobooth op een festivalbruiloft

Goed eten, een lekker drankje, leuke muziek, wat mis je dan nog…Tuurlijk, de photobooth! Je gasten (jong en oud) hoeven zich niet te vervelen. En de foto’s die eruit komen zijn een fantastisch aandenken. Plak ze bijvoorbeeld in een gastenboek en laat iedereen er wat bij schrijven. Zo maak je van het gastenboek een schitterende herinnering aan jullie bruiloft.

Wegwijzers

Waar kun je drinken halen? Waar is het toilet? En waar is de dansvloer? Op een festivalbruiloft is van alles te doen. Luc & Joy maakte grappige wegwijzers met houten bordjes. Zo weet iedereen wat er allemaal gaat gebeuren en raakt niemand de weg kwijt. En het staat nog leuk ook! 

Kamperen op de trouwlocatie

Na het knallende feest bleven Luc & Joy en een aantal gasten op dezelfde plaats overnachten. Er stonden tenten en een caravan in het weiland. Ondanks de regen maakte dit het feest voor het bruidspaar en de gasten compleet! Want wat is er nu leuker dan in je eigen tent slapen op de trouwlocatie?

Trouwfilm met drone beelden

Luc & Joy hadden gekozen voor een trouwfilm. Een trouwfilm is altijd een aaneenschakeling van waardevolle momenten. Het is toch geweldig om alle mooie momenten van de bruiloft later terug te kunnen bekijken? Wij proberen altijd in elke trouwfilm een aantal drone beelden te gebruiken. Bekijk de video op YouTube.

Tot slot

Het was een super trouwdag om nooit meer te vergeten! Als professionele trouwfotograaf leggen we de mooiste dag van jullie leven en de geweldige sfeer graag voor jullie vast. Hebben jullie vragen over de mogelijkheden voor jullie eigen festivalbruiloft? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.  

Liefs,

Martijn en Tamara

Of Tamara en Martijn aan te raden zijn voor fotografie en videografie op je bruiloft? ABSOLUUT! Persoonlijk, gezellig, creatief, uniek, ongedwongen, en professioneel. Wij zijn super blij met de fantastische foto’s en video van onze bruiloft. Prachtige beelden die ons de dag helemaal doen herbeleven.

Joy De Lange
2 oktober 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *