Trouwen op de MS de Jordaan

Een uniek huwelijk in Amsterdam? Dan is trouwen op de boot MS de Jordaan de perfecte keuze. Voor Martin en Sandra was dit de ideale locatie voor hun grote dag. Als bruidsfotograaf waren wij er natuurlijk bij. In deze blog lees je hoe hun bruiloft verliep en waarom de MS de Jordaan zo’n speciale trouwlocatie is.

trouwen-amsterdam-voorbereiding
MS-de-Jordaan-Voorbereiding

Trouwen op de MS de Jordaan

Martin en Sandra wilden altijd al trouwen in Amsterdam! Hun keuze viel al snel op de MS de Jordaan. Deze sfeervolle boot is gerenoveerd, maar behoudt nog steeds haar klassieke Amsterdamse charme met prachtige houten details. De grote ramen bieden een schitterend uitzicht over het water. De boot heeft genoeg ruimte voor grote groepen en straalt een gezellige en romantische sfeer uit. Dit maakt het de perfecte locatie voor een bruiloft!

Martin-en-Sandra-MS-de-Jordaan
trouwen-amsterdam

De voorbereiding

De ochtend begon bij Sandra’s ouderlijk huis, waar de oprijlaan feestelijk was versierd met ballonnen door de familie. Martin arriveerde iets later met zijn kinderen in een schitterend Volkswagen busje. Bij aankomst vond de first-look plaats, een emotioneel moment dat prachtig door ons werd vastgelegd. Daarna volgde een sfeervolle fotoreportage in de mooie tuin. Na de fotoreportage genoten Martin, Sandra en hun familie van een heerlijke lunch. In de vroege middag vertrok het bruidspaar in het Volkswagen busje richting Amsterdam, klaar voor hun grote dag op de MS de Jordaan!

martin-sandra-trouwlocatie-drone
Volkswagen-busje-trouwen
trouwen-martin-en-sandra
martin-en-sandra-trouwreportage

De grote verrassing

Op de dag van de bruiloft werden de gasten opgehaald bij de IJ-kantine. Ze wisten nog niet precies wat er ging gebeuren. Plotseling zagen ze de MS de Jordaan aankomen varen, met Martin en Sandra stralend op het bovendek. Dit was een grote verrassing voor iedereen! De gasten juichten en zwaaiden enthousiast op de kade terwijl het bruidspaar op het bovendek stond.

IJ-kantine-Amsterdam-Trouwen
MS-de-Jordaan-Amsterdam-Trouwen

Ceremonie op de MS de Jordaan

De ceremonie vond plaats in de gezellige binnenruimte van de boot. Terwijl de boot rustig over het IJ voer, gaven Martin en Sandra elkaar het jawoord. De vaartocht over het IJ en het mooie uitzicht over Amsterdam maakten het extra bijzonder!

ceremonie-ms-de-jordaan
ceremony-ms-de-jordaan

De receptie

Na de ceremonie bleef iedereen aan boord voor de receptie en het feest. De gasten genoten van de bruidstaart, hapjes, drankjes en een heerlijk Hollands buffet met allerlei traditionele gerechten. Er was livemuziek met echte Amsterdamse liedjes, wat zorgde voor een vrolijke en gezellige sfeer. Een hoogtepunt was de Amsterdamse Muziekbingo. Iedereen deed enthousiast mee en het zorgde voor veel gelach en plezier. De gasten genoten van de herkenbare nummers en het spel.

Trouwen-op-de-MS-de-Jordaan
MS-de-Jordaan-muziek-bingo

De feestelijke afsluiting

Wij gingen om 21:00 uur van boord, maar het feest ging nog even door. Toen Martin en Sandra van boord gingen, was er vuurwerk en daarna een afterparty in de IJ-kantine.

livemuziek-ms-de-jordaan-trouwen
feest-trouwen-ms-de-jordaan

Conclusie

Martin en Sandra kijken gelukkig en tevreden terug op hun perfecte dag. De combinatie van de gezellige ochtend, de fijne sfeer op de boot, de Amsterdamse muziek en de uitstekende service maakte hun bruiloft onvergetelijk.

Tot slot

Wil je meer informatie ontvangen of wil je ons boeken voor jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met ons!

Liefs,

Martijn en Tamara

Wat is onze trouwdag mooi in beeld gebracht door Tamara en Martijn. We werden al enthousiast door het kennismakingsgesprek, en op de dag zelf ging alles heel gemoedelijk en hadden we vooral veel lol met hun. Gave beelden geschoten met drone en camera, de voorpret begon al met de loveshoot zodat we aan de camera konden wennen. De dag zelf was supergezellig, hele goede vibe met z’n allen, Maar vooral… supertoffe foto’s en filmbeelden. Wauw, hartstikke bedankt voor alles.

Volkswagen-busje-trouwen
Martin en Sandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *