Bruiloft van Danny en Kim

Over het bruidspaar

Danny en Kim ken ik al een poosje. Een super leuk stel! Ze runnen een eigen kappersschool in Hoorn. Door de coronacrisis was het nog even spannend of hun bruiloft wel door kon gaan. Gelukkig was dat wel het geval. Het werd gewoon een geweldige dag om nooit meer te vergeten!

Het landgoed BijHuub in Alkmaar

De trouwceremonie werd gehouden bij het landgoed BijHuub. Vroeger was dit landgoed een levendige koeienboerderij, maar tegenwoordig is het een prachtige locatie voor vergaderingen, events of gewoon een lekkere borrel. Het landgoed is gelegen op één van de beste bedrijventerreinen van Nederland in Alkmaar. BijHuub is in ieder geval een prachtige locatie voor een bruiloft!

De voorbereiding

De ouders van Kim hebben een prachtige glazen serre. Daar vond de aankleding en visagie van Kim plaats. Dit was een zeer geschikte locatie met veel licht en ruimte. Als fotograaf wordt je daar erg blij van!
In de ochtend reed ik heen en weer. Danny was zich thuis aan het voorbereiden en aankleden. Dit was gelukkig niet ver rijden. In de tijd dat ik naar Danny reed voor het maken van foto’s, kon Kim zich verder klaarmaken voor haar trouwjurk. Uiteraard was ik weer op tijd terug om daar ook mooie foto’s van te maken. Het is altijd heel prettig als alle activiteiten dichtbij elkaar plaatsvinden!

Bruifloft-Kim-en-Danny-Serre

Fotoshoot in het Heilooërbos en de trouwceremonie

De weersvoorspelling voor later op de dag was een beetje wisselvallig, maar gelukkig bleef het droog bij het maken van de foto’s in het bos van Heiloo. We hadden rookfakkels meegenomen voor de fotoshoot. Dit leverde natuurlijke unieke beelden en veel bekijks op. Deze rookfakkels kunnen wij altijd bestellen en meenemen voor een trouwreportage. Toen we klaar waren met de fotoshoot in het bos reden we verder naar het landgoed BijHuub in Alkmaar voor de trouwceremonie. De paraplu was wel even nodig op dat moment. Eenmaal binnen merkten we er gelukkig niets meer van en kon de trouwceremonie beginnen.

De toost en groepsfoto’s

Natuurlijk was het tijd voor een toost! Tijdens de borrel begon het helaas toch wat harder te regenen, maar de gezelligheid was er niet minder om. Op het buitenterrein van BijHuub stond een mooie grote overkapping. De overkapping was voorzien van prachtige houten balken en gekleurd licht. Iedereen stond daar gelukkig droog. Hier konden wij de groepsfoto’s en familiefoto’s maken.

Het diner en de bruidstaart

Danny en Kim gingen heerlijk dineren in een mooie ruimte met hun familie en vrienden. Ik mocht als fotograaf ook mee-eten. Dit waardeer ik altijd enorm als dat kan op een bruiloft, ook al is het ergens afgezonderd in een klein hoekje. Het was daarna tijd voor het aansnijden van de ijstaart!

Bruifloft-IJstaart-Foto

Tot slot

Danny en Kim waren heel erg blij met de schitterende foto’s en het mooie trouwalbum. Ben je ook geïnteresseerd in een mooie trouwreportage? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Liefs,

Tamara

Tamara is een heel toegankelijke fotografe, aardig, lief, meelevend en meedenkend. Ze maakt echt supermooie foto’s en weet precies het goede moment te pakken. Zeer zeker een aanrader om haar in te huren!

Kim Obdam-Poland
2 april 2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *