Trouwfoto’s met rookfakkels

Ben je op zoek naar inspiratie voor het maken van mooie trouwfoto’s? Met rookfakkels kun je supergave trouwfoto’s laten maken. Wij geven je in deze blog wat tips.

Waarom zou je rookfakkels gebruiken?

Trouwfoto’s zijn een bijzondere herinnering aan de bruiloft waar je nog jarenlang plezier aan kunt beleven. Het is daarom leuk om een aantal unieke foto’s te laten maken. De gekleurde rook zorgt voor een romantisch en kleurrijk effect. Door de gekleurde rook zien de trouwfoto’s er magisch uit!

Waar moet je op letten?

Fotograferen met rook werkt het beste wanneer er weinig wind is. Controleer van te voren of het toegestaan is om rookfakkels op de door jou gewenste locatie te gebruiken. Wil je foto’s met rook laten maken op een bruiloft? Met gekleurde rookfakkels is het verstandig om afstand te bewaren. Sommige fakkels kunnen namelijk vlekken veroorzaken op de kleding. Een rookfakkel blijft na gebruik nog best lang warm. Neem altijd wat water mee om de fakkels te blussen.

Gekleurde rookfakkels kopen

Rookfakkels zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar en kosten niet veel geld. Het beste kun je ze bij een gespecialiseerde webshop kopen. Ga niet meteen voor de laagste prijs, maar kijk vooral naar de beste kwaliteit.

Tot slot

Wil je graag foto’s met rook laten maken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Liefs,

Tamara en Martijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *