Black Friday 2022

Op 25 november is het Black Friday! De verwachtingen zijn weer hooggespannen. Er doen steeds meer winkels mee in Noord-Holland en ook hier in Obdam 😊. Wij kunnen niet achterblijven en daarom doet Together Forever Pictures ook mee!

Hoge korting op fotoreportages

Tijdens Black Friday profiteer je van 50% korting op een super mooie fotoreportage! Deze reportage kost nu maar € 75,-. Op alle overige pakketten bieden we 15% korting aan. De Black Friday actie is de hele maand november geldig! Dit is een mooie kans om een prachtige fotoreportage of een schitterende trouwreportage bij ons te boeken.

black-friday-actie-2022

Gift cards

Black Friday is het moment om inkopen te doen voor Sinterklaas of de Kerstdagen. Weet je even niets te bedenken? Bij Together Forever Pictues kan je verschillende soorten gift cards kopen! Je geeft hiermee een prachtige fotoreportage cadeau. Bij het afrekenen van gift cards gebruik je coupon code BF2022 om 15% korting te krijgen.

Tot slot

Uiteraard geven we ook 15% korting op de pakketten met drone en videografie. Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie, zodat je verzekerd bent van de hoogste korting!

Liefs,

Martijn en Tamara

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *